Explorar los documents (9 total)

Forêt, Jean-Claude
Representacions de la guèrra dins tres romans contemporanèus / Clara Torreilles, Joan-Claudi Forêt, Joan Ganhaire, Claudi Barsotti [conferéncia]
Torreilles, Claire
Forêt, Jean-Claude
Ganiayre, Jean (1941-....)
Barsòtti, Claudi (1934-....)
Taula redonda menada per Clara Torreilles, amb la partcipacion de Joan-Claudi Forèst, Joan Ganhaire e Claudi Barsotti. Aquela taula redonda foguèt enregistrada lo 4 de julhet de 2007 a l'escasença de la 31ena Universitat Occitana d'Estiu de Nimes, qu'aviá per tèma annadièr Fèstas e resiténcias en tèrra d'òc.
Max Rouquette : L'òme e l'escrivan / Marie-Jeanne Verny, Magali Fraisse, Claire Torreilles, Philippe Gardy, Jean-Claude Forêt [conférence]
Verny, Marie-Jeanne
Montel-Fraisse, Magali
Torreilles, Claire
Gardy, Philippe (1948-....)
Forêt, Jean-Claude
Taula redonda amb Maria-Joana Verny, Magali Fraisse, Clara Torreilles, Felip Gardy e Joan-Claudi Forèst, enregistrada lo 6 de julhet de 2008 a l'escasença de la 32ena Universitat Occitana d'Estiu de Nimes qu'aviá per tèma annadièr Occitània, passat e avenidor e dont lo tèma d'aquela jornada èra Jornada Max Roqueta.
Beau sexe et mauvais genre / Joan-Claudi Forêt [conferéncia]
Forêt, Jean-Claude
Conferéncia de Joan-Claudi Forèst enregistrada lo 10 de julhet de 2013 a l'escasença de la 37ena Universitat Occitana d'Estiu de Nimes, qu'aviá per tèma annadièr Femnas d'aicí, d'ailà e dont lo tèma d'aquela jornada èra Arts e creacion.
Lo teatre de Max Roqueta / Joan-Claudi Forêt [conferéncia]
Forêt, Jean-Claude
Conferéncia de Joan-Claudi Forèst enregistrada lo 6 de julhet de 2008 a l'escasença de la 32ena Universitat Occitana d'Estiu de Nimes, qu'aviá per tèma annadièr Occitània, passat e avenidor e dont lo tèma d'aquela jornada èra Jornada Max Roqueta.
Rencontre "Occitania, Catalonha, Baleares : Itineraris literaris" [Enregistrament sonòr]
Laupies, Mélanie
Forêt, Jean-Claude
Bourret, Michel (1959-....)
Fraj, Eric (1956-....)
Dins l'encastre de la programmacion literarià del CIRDÒC a l'Estivada 2015 e del Forum euroregional "Patrimòni e creacion" (Euroregion Pirenèus-Mediterranèa), la taula redonda Occitania, Catalonha, Baleares : Itineraris literaris ensajava de questionar las relacions entre las literaturas occitanas e catalanas.

Taula redonda enregistrada lo 25/07/2015 per Ràdio Lenga d'Òc.
Per de rasons de respècte del dreit de la proprietat intellectuala, los extraches cantats per Eric Fraj, son estats copats per la mesa en linha del document.

Rencontre amb Fausta Garavini a l'entorn de son òbra / Fausta Garavini, Jean-Claude Forêt, Jean-Yves Casanova [conferéncia]
Garavini, Fausta (1938-....)
Forêt, Jean-Claude
Casanova, Jean-Yves
Discutida de Joan-Claudi Forêt e Joan-Ives Casanova amb Fausta Garavini a l'entorn de son òbra literària lo 21/05/2015 al CIRDÒC a l'escasença de la donacion del fons occitan de l'autora e la cercaira en domèni occitan al CIRDÒC-Mediatèca Occitana.
Les Cahiers Max Rouquette. - Mars 2007 - N°1
Amistats Max Rouquette. Editeur scientifique
Brun, Jean-Frédéric
Ubaud, Josiane
Forêt, Jean-Claude
Barral, Guy
Navarro, Lionel
Lieutard, Hervé
Torreilles, Claire (1946-....)
Verny, Marie-Jeanne
Forêt, Jean-Claude
Gouiran, Gérard (1945-....)
Martel, Philippe (1951-....)