fabrica

Basa : Tota la creacion occitana
Licéncia Licence Ouverte
Jaume Gomila

Jaume Gomila

Domaine d'activité : Conférencier
Genre : Conférence Jeune Public
Secteur : Théâtre
Aire culturelle : Balears Espagne
Support : Spectacle vivant
Membres : Sa Xerxa - Fira de Teatre Infantil
Ligams



Jaume Gomila es un doctor, director d'associacion e jornalista malhorquin. En 1989 e aprèp aver obtengut una licéncia de Medecina a l'universitat de Barcelona perseguís son cursus en obtenan un Master en jornalisme e comunicacion (1991-1993).

A la seguida d'aqueste diplòme Jaume Gomila coneisseira mai d'unas experiéncias coma presentator de television dins diferents programes malhorquins, es pendent aqueste periòde qu'animarà d'emissions de santat coma «Per viure millor».

En 2002 e aprèp de nombrosas experiéncias teatralas notadament au sen del «Teatre de Capsingranys» e de la companhiá «Gom Teatre» pren la decision de crear l'associacion «Sa Xerxa» e monta la «Fira de Teatre Infantil i juvenil de les Iles Balears» (FIET) amb per objectiu de promòure los arts scenics produches dins las islas mas tanben de crear un vertadièr espaci de reflexion e d'escambis.

Actualament, Jaume Gomila es president de l'associacion «Sa xerxa de Teatre infantil i juvenil de les isles Balears» e director de la FIET.

 


Contactez nous a propos de cette page