fabrica

Agenda : Tota la creacion occitana
Licéncia Licence Ouverte
Es Nadalet ! Abans-primièra en linha de l'emission dedicada al Nadal occitan

Es Nadalet ! Abans-primièra en linha de l'emission dedicada al Nadal occitan

Secteur : Littérature Musique Conte Patrimoine
Aire culturelle : Languedoc Provence Gascogne
Occitan : Tot en òc
Date : 2020-12-17 18:30
2020-12-17 20:00
Créateur : CIRDOC - Institut occitan de cultura


Per fin de clavar l'annada de 2020 sus una nòta poetica e positiva, lo CIRDÒC – Institut occitan de cultura a desirat mantene son tradicional eveniment de fin d'annada en recampant a son entorn, artistas e sòcis.
Es a un Nadalet numeric que lo Centre, Òctele, l'Agéncia Sirventés, la Companhia Hart Brut e l'Associacion dels Amics del CIRDÒC vos convidan lo 17 de decembre que ven sus lors paginas Facebook respectivas. Perseguissent son entrepresa d'exploracion de las tradicions de Nadal, aquela edicion s'estacarà a l'exploracion d'un dels classics del repertòri provençal del sègle XVIIe, le Nouvé dei Boumians.
Roland Pécout, Malika Verlaguet e Frederic Mascaro e enfin Romain Baudoin, intervendràn torn a torn en vidèo, cadun dins son art e a sa manèira, a l'entorn del Bomian, figura centrala d'aquela edicion 2020 mai que jamai dedicada a las arts, a la creacion e al dialòg de las culturas.


INFORMACIONS PRACTICAS 

L'eveniment, realizat jos la forma d'un filme per l'escasença serà presentat en abans-primièra lo dijòus 17 de decembre a 18h30 sus las paginas facebook dels partenaris de l'eveniment : https://www.facebook.com/oc.cultura https://www.facebook.com/octele 

Serà en seguida presentat suls portals numerics : occitanica.eu et octele.com


Contactez nous a propos de cette page